Over ons

TevredenConsument.nl zet zich in voor haar lezers, dit gebeurt aan de hand van velen uren aan rapportage en teksten. Zo wordt getracht om u te helpen de juiste spullen te vinden die u nodig heeft om een beter leven te kunnen leiden. U steunt ons via de onafhankelijk gekozen links, voor ons levert dit commissie op. Hieronder kunt u meer lezen over wat we voor u kunnen betekenen.

Wat doen wij?

TevredenConsument.nl is een lijst met de beste artikelen en gadgets, hiermee kunt u veel tijd en moeite besparen wanneer u iets uitzoekt om aan te schaffen. Onze service is van toepassing op vrijwel ieder artikel, wij zetten ons geheel in om uw winkelervaring makkelijker te maken door u alleen de beste artikelen te laten zien.

Onze aanbevelingen zijn professioneel samengesteld aan de hand van rapporten, interviews en testen. Deze zijn ontwikkeld door een team van ervaren journalisten, wetenschappers en onderzoekers. U kunt ons het beste zien als een lijst waar de beste alledaagse producten op staan of als een samengestelde verzamelingen met objecten die uw leven een stuk prettiger kunnen maken. Wij helpen u om onderzoek te verrichten voordat u een aankoop doet, u hoeft dit niet zelf te doen maar wij nemen het werk uit handen. Zo kunt u goede producten kopen die iets toevoegen aan uw leven.

Wij zijn er trots op dat we strenge journalistieke normen en ethisch handelen erop na houden en dat we een redactionele onafhankelijkheid van onze bedrijfsactiviteiten kunnen behouden. Onze aanbevelingen worden altijd alleen door ons redactieteam gedaan, zonder dat er inbreng is van het team dat verantwoordelijk is voor de omzet en onze schrijvers en redacteuren worden nooit op de hoogte gebracht van onze zakelijke relaties.


U wilt alleen kijken naar de beste producten?

Wij verrichten onderzoek om te zien wat voor u het beste is. We zijn niet alleen op zoek naar de gadget met de beste opties of met het mooiste design, ons onderzoek gaat verder. Zo kijken we of de objecten passen in de levens van mensen, of het handige producten nodig zijn die iets toevoegen aan uw leven – en daar moeten we werkzaamheden voor verrichten.

Het werk wat wij verrichten neemt weken en in sommige gevallen zelfs maanden aan onderzoek in beslag. Wij combineren dit met onze jarenlange ervaring met een breed scala aan spullen. Naast onze eigen expertise hebben we ook interviews en gegevens van de beste redactionele, onafhankelijke bronnen op dit gebied. We roepen ook de hulp in van ingenieurs, wetenschappers en andere materiedeskundigen. Aan de hand van klantrecensies kunnen wij precies zien wat belangrijk is voor u. we streven ernaar om u de beste producten te tonen, die niet alleen geselecteerd zijn op basis van een strak design maar die ook beoordeelt zijn op de prijs/kwaliteit. De kwaliteit moet immers wel gelijk staan aan de prijs die aan het product hangt. Wanneer dit gekozen is kijken we naar de beoordelingen, deze zijn van cruciaal belang om u een goede selectie te tonen.

Maakt de commissie ons bevooroordeeld of partijdig?

Ons team van schrijvers en redacteuren is geheel onafhankelijk en staat niet in verband met de bedrijven die mogelijk gelieerde relaties met onze zakelijke teams hebben. Dit wordt gedaan door het team van te voren niet op de hoogte te stellen, hierdoor behouden wij onze onpartijdigheid. Wanneer lezers op basis van ons rapport of onderzoek kiezen om de producten aan te schaffen dan gebruiken wij de service van een partnercommissie in de winkel waar het product aangeschaft wordt. Hierdoor staan wij garant voor een goede ervaring voor de klant, het is immers zo dat ons bedrijf niets verdient wanneer een product wordt geretourneerd. Ons team is geheel onafhankelijk en niet beïnvloedbaar door een derde partij of door een bedrijf. Hierdoor komt u als klant zijnde altijd bovenaan geplaatst in het proces.  

Vertrouwen staat op een. Wanneer wij aanbevelingen maken of wanneer onze werkzaamheden niet goed verlopen dan zou het vertrouwen wegbrokkelen bij de klant. Ons advies is dan ook om ons werk goed te controleren, zo weet u zeker dat de kwaliteit dusdanig goed is, precies wat u mag verwachten van ons bedrijf. Er zitten al snel honderden uren werk in een rapport, neem dus even de tijd om alles te controleren. Iedere handleiding bestaat uit al het bewijsmateriaal wat wij hebben geselecteerd, zo kunt u het zelf beoordelen.

Wat als een product niet vermeld staat op de website?

Als dit voorkomt dan kunt u contact met ons opnemen om te laten zien dat u hulp verzoekt bij het oplossen van een probleem wat ontstaat bij een aankoop. Ons team en onze medewerkers kunnen u zeker helpen, dit zijn enthousiaste mensen die graag een extra stapje zetten voor u als klant zijnde.

Voordat we zelfs maar gaan testen, doet TevredenConsument.nl eerst onderzoek naar bestaande literatuur uit de meest professionele  en gerespecteerde bronnen. We verwijzen regelmatig naar een aantal gerespecteerde artikelen

Marie Antoinette (hoofdredacteur) en Pieter (hoofdredacteur)

Recente Artikelen

Beste grafische kaarten 2019 Beste grafische kaarten 2019: De beste AMD en Nvidia GPU's voor 1080p en 4K gaming Krijg een serieuze game-upgrade met onze selectie van de beste grafische kaarten - van €200 tot €1300 PC gaming hee...
De beste benzine grasmaaiers Vergelijk de beste benzine grasmaaiers voor het comfortabel maaien van het gras in uw tuin Benzine grasmaaier lijst 2019: Vind de beste benzine grasmaaier Het gras groeit zo snel in uw tuin dat u he...
De beste Intel en AMD processors 2019 Beste CPU 2019: De beste Intel en AMD processors vanaf €90,- Het kiezen van de juiste CPU kan lastig zijn - krijg de prestaties die u wilt en vermijd de functies die u gewoon niet nodig hebt Als u e...
Beste fietscomputers 2019 Beste fietscomputers 2019: Onze selectie van de beste fietscomputers. Rijd verder, sneller en volg uw fietstochten en fitness niveaus met onze favoriete fietscomputers vanaf €50 Fietscomputers zijn ...
De beste draadloze heggenscharen 2019 De beste draadloze heggenscharen voor professioneel snoeien en een goed onderhouden tuin 2019 Wat zijn de winnaars van de snoerloze heggenscharen zonder kabels Veel consumenten bakenen hun eigendom ...