De beste All-in-One-PC

Bij de keuze van een All-in-One-PC is de belangrijkste factor het beoogde gebruik: In de regel zou het voldoende prestaties moeten bieden voor kantoortoepassingen en in staat moeten zijn om snel te kunnen reizen op het internet. Er zijn echter ook taken die iets meer kracht vergen. De prestaties moeten ook voldoende zijn voor een eenvoudige beeldbewerking en misschien ook wel voor af en toe een spelletje.

Maak een einde aan kabelspaghetti

De huidige PC’s bieden voldoende prestaties voor de meeste alledaagse toepassingen, zelfs in lagere prijsklassen. Er is een grote selectie en voor elke prestatieverhoging, hoe klein ook, is er een geschikt model. Daarnaast zijn er verschillende monitorafmetingen en veel hardwarecomponenten, die allemaal een min of meer hoge prijs rechtvaardigen.

Slechts één kabel voor de stroomvoorziening

Terwijl enkele jaren geleden nog volumineuze torens onder het bureau moesten worden geplaatst en met veel kabels op de bijbehorende componenten moesten worden aangesloten, zijn er vandaag de dag talloze all-in-one pc’s. De complete systemen bieden plaats aan alle componenten in de behuizing van de monitor, soms zelfs in de standaard. Muis en toetsenbord zijn bij de levering inbegrepen en worden in het beste geval via de radio betrouwbaar met de computer verbonden. Uiteindelijk is slechts één kabel nodig om de PC van stroom te voorzien.

Bovendien zijn touchscreens niet langer een zeldzaamheid, zelfs niet op all-in-one pc’s met zeer grote schermen. Om hier het overzicht te houden is het belangrijk om duidelijk te maken wat u van een computersysteem verwacht.

Hoeveel vermogen is er nodig?

Met de overvloed aan aanbiedingen is het vaak moeilijk in te schatten welk systeem voldoende prestaties biedt voor uw eigen behoeften. De essentiële toepassingen die een PC betrouwbaar moet kunnen draaien zijn internetbrowsers en kantoorprogramma’s zoals Word, Excel en Power Point. Daarnaast wordt de PC de mediahub voor steeds meer mensen, dus ook het streamen van video, bijvoorbeeld via YouTube of Netflix, en het bewerken van foto’s speelt een belangrijke rol.

PC’s worden steeds meer de mediahub

Voor dergelijke scenario’s volstaan niet alleen de nieuwste Intel- of AMD-processoren, maar ook oudere hardware kan kantoor- en online activiteiten aan. Voor een vlotte werking van het systeem moet u dus eerder letten op een voldoende hoog RAM-geheugen en een snelle harde schijf. Systemen met een SSD hebben een duidelijk voordeel, omdat ze toegang hebben tot gegevens op hogere snelheden dan conventionele harde schijven. Deze worden op hun beurt aangeduid als HDD’s en bieden tragere schrijf- en leessnelheden, maar zijn meestal goedkoper en hebben meer opslagruimte. Bij al onze aanbevelingen is het hoofdgeheugen acht gigabyte – voor een optimale werking van Windows 10 is dit voldoende en zijn er nog wat reserves over.

Als u wilt gamen, zijn All-in-One-PC’s niet de juiste keuze.

Als u echter veel wilt gokken en volhardend op uw computer, bent u niet goed af met all-in-one pc’s. Het compacte ontwerp van de systemen, vergelijkbaar met notebooks, laat slechts een beperkte hoeveelheid krachtige hardware toe. De huidige high-end grafische kaarten vragen echter veel ruimte en een geavanceerd koelsysteem, wat de prijs aanzienlijk opdrijft. Onze favoriet, het Lenovo IdeaCentre AIO A540, kan echter ook moderne titels spelen op lage instellingen. Zelfs hogere resoluties zijn mogelijk in oudere spellen.

Onze lijst met zorgvuldig gekozen computers:

 1. favorietli-thumbnail
  LENOVO IDEACENTRE AIO A540
  Op de Lenovo IdeaCentre A540-24ICB F0EL009VNY all-in-one pc bewerk je video’s op het 24 inch beeldscherm. Dankzij de AMD Radeon RX 560X videokaart renderen je video’s extra snel. Nadat je klaar bent met bewerken sla je ze op je pc op.

 2. li-thumbnail
  ACER ASPIRE C27-962
  De Acer Aspire C27-962 I3530 NL is een All-in-One desktop die geschikt is voor als je graag met allerlei programma’s aan de slag wil. Maak een presentatie, download de nieuwe aflevering van je favoriete serie of speur het internet af. Bewaar alles op de 512 GB SSD, die je pc in 15 seconden opstart.

 3. li-thumbnail
  APPLE IMAC 27
  Met Apple iMac 27″ (2020) 16GB/1TB Intel Core i7 bewerk je vloeiend foto’s en video’s tot in de kleinste details. Je mist geen detail van je ontwerpen dankzij de 5120 x 2880 resolutie van het 27″ 5K Retina beeldscherm. Bovendien zie je altijd de juiste kleuren verschijnen op het beeldscherm dankzij de P3 kleurweergave.

[ scroll naar beneden voor een gedetaileerd overzicht ]

FAVORIET

blank

Lenovo IdeaCentre AIO A540

Adviesprijs

1399,-

blank

62.149 andere kochten dit product

Op de Lenovo IdeaCentre A540-24ICB F0EL009VNY all-in-one pc bewerk je video’s op het 24 inch beeldscherm. Dankzij de AMD Radeon RX 560X videokaart renderen je video’s extra snel. Nadat je klaar bent met bewerken sla je ze op je pc op. Met een totale opslagruimte van 1,256 terabyte heb je hier voldoende ruimte voor. Omdat een draadloos toetsenbord en draadloze muis worden meegeleverd ga je direct aan de slag.

Bekijk prijs bij bol.com Bekijk prijs bij amazon Bekijk prijs bij coolblue

“voor deze prijs absoluut een mooie machine”

Supersnel apparaat, photoshop, indesign allemaal geen probleem. Heerlijk snel opgestart en superstrak beeld. Het geluid is behoorlijk goed door de jbl speakers. Beschikt over een SD Card poort wat voor mijn fotobewerking nodig is. Beeldscherm is kantelbaar (voor mij precies de juiste hoogte), maar niet in hoogte verstelbaar. Beschikt over Bluetooth daardoor makkelijk te koppelen met onze draadloze speakers.

Cas Peters

Met zijn extravagante ontwerp past het IdeaCentre AIO A540 in vele omgevingen. Van het vrij eenvoudige uiterlijk van het vorige model is niet veel meer over, maar het compacte ontwerp blijft behouden. Ondanks de wat bredere basis zijn alle componenten ondergebracht in de behuizing van het scherm. De All-in-One-PC heeft echter niet veel ruimte nodig op het bureau. De enige absoluut noodzakelijke kabel is de stroomaansluiting, al het andere kan draadloos worden aangesloten op de computer. Helaas is de stroomvoorziening extern, wat betekent dat je een klein zwart blokje onder de tafel moet verstoppen.

De meegeleverde invoerapparaten zijn via radio verbonden met de PC en draadloze verbindingen met printers, smartphones en het internet zijn ook mogelijk via Bluetooth en WLAN. Maar omdat niet alles zonder kabels kan worden aangesloten, biedt het IdeaCentre ook aansluitingen voor een tweede monitor, USB-apparaten en GigabitLAN.

Een krachtige negende generatie Intel Core i5-9400T, acht gigabyte RAM en een 512 gigabyte SSD zorgen voor een snelle werking van het systeem. Om ervoor te zorgen dat u niet zonder opslagruimte komt te zitten voor uw eigen gegevens, kunt u ook zelf een tweede harde schijf installeren. Een AMD Radeon RX560 grafische kaart met vier gigabyte aan videogeheugen is ook beschikbaar in de hier aanbevolen modelvariant. Dit biedt voldoende reserves voor toepassingen met hogere eisen aan de grafische prestaties en kan ook de huidige games op lage grafische niveaus draaien.

Het Lenovo IdeaCentre AIO A540 is net zo groot als het IdeaCentre AIO 520, onze vorige aanbeveling, met een breedte van ongeveer 61 centimeter en een hoogte van iets meer dan 47 centimeter. Het is dus niet bepaald klein, maar het past toch op de meeste bureaus of balies, ook al is er niet veel ruimte. De vierkante voet neemt ook een kleine hoeveelheid ruimte in beslag en het gebrek aan kabels maakt extra ruimte op het bureau vrij.

Door het frameloze ontwerp wordt er geen ruimte verspild aan de uitstekende rand en wordt het maximale displayoppervlak naar buiten gebracht. Lenovo heeft iets bedacht om toch een webcam aan de bovenrand van het scherm te kunnen plaatsen: De camera zit achter het scherm en is verzonken in de koffer van het IdeaCenter. Het klapt uit met een druk op de knop en wordt geactiveerd. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat er niets wordt opgenomen dat niet zou moeten worden opgenomen. Een onzeker gevoel of afgeplakte cameralenzen behoren nu tot het verleden.

Aangezien zelfs een all-in-one PC niet alles kan bieden, kan het nodig zijn om extra apparaten aan te sluiten op het IdeaCentre. Hiervoor is er een USB 3.0-poort op de linkerhoek, een USB 3.0-poort van het type C en twee USB-poorten met 2.0-standaard bevinden zich op de achterkant, wat een beetje ongunstig is voor het veelvuldig in- en uitpluggen. Hetzelfde geldt voor de Gigabit LAN-poort, die meestal maar één keer hoeft te worden aangesloten. De geheugenkaartlezer en de headset-poort zijn ook gemakkelijk bereikbaar aan de linkerkant.

Eén monitor is niet altijd voldoende voor elke eis, dus een tweede monitor kan via een HDMI-poort op het IdeaCentre worden aangesloten. Verder biedt de Lenovo All-in-One ook een HDMI-ingang, waarmee bijvoorbeeld televisiesignalen van een BlueRay-speler of -ontvanger kunnen worden ingevoerd. Zo kan de AIO desgewenst worden omgezet in een televisie.

Een Intel Core i5-9400T processor, waarvan de zes kernen werken met een kloksnelheid van 1,8 gigahertz elk, wordt gebruikt in de hier aanbevolen uitrustingsvariant van het Lenovo IdeaCentre AIO A540. De turbo-kloksnelheid is zelfs 3,4 gigahertz, maar kan niet over een langere periode worden gehandhaafd. De prestaties zijn voldoende voor vele moderne toepassingen, waarbij de Core i5-processor met een energiebesparende werking schittert.

In de CPU is ook een UHD Graphics 630 grafische unit geïntegreerd. De grafische kaart ondersteunt bijvoorbeeld de codering van verschillende videoformaten en het afspelen van 4K-content is ook mogelijk. De uiteindelijke prestaties zijn echter afhankelijk van de hoeveelheid geïnstalleerd geheugen, aangezien dit moet worden gedeeld tussen de processor en de interne grafische kaart.

Om aan meer veeleisende 3D-toepassingen te kunnen voldoen, biedt het IdeaCentre AIO A540 ook een extra grafische kaart met vier gigabyte aan videogeheugen in de vorm van de AMD Radeon RX560. Het is voldoende om veel oudere spellen vlot weer te geven. Nieuwere titels draaien ook op de AMD grafische kaart, maar in dit geval moet u het zonder hoge beeldresoluties doen. Er zijn echter voldoende reserves voor het bewerken van video’s of zelfs foto’s met Photoshop.

Maar de 512 gigabyte SSD is het enige dat de juiste snelheidsboost geeft. Het systeem kan dus veel sneller toegang krijgen tot opgeslagen gegevens dan met conventionele harde schijven. Daarom zijn het besturingssysteem en de veelgebruikte programma’s erop geïnstalleerd. Dankzij de snelle toegangstijden zijn er bijna geen laadtijden meer.

Omdat de opslagruimte in Lenovo’s All-in-One niet bepaald klein, maar ook niet bijzonder groot is, kunnen gebruikers achteraf een tweede harde schijf installeren. Hierdoor hebben gebruikers later genoeg ruimte om hun eigen gegevens zoals foto’s, video’s en muziek op te slaan. Hiervoor wordt de achterkant van het scherm geopend, waar de vrije ruimte voor de harde schijf direct te zien is.

Lenovo biedt het IdeaCentre ook aan met een kleiner scherm en maakt vele variaties mogelijk op het gebied van hardware-apparatuur. De prestaties kunnen zowel hoger als lager uitvallen dan in het hier gepresenteerde model en zelfs een touchscreen is mogelijk.

Naast de IdeaCentre-reeks produceert Lenovo ook ThinkCentres, die gericht zijn op een zakelijke omgeving. Deze zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zakelijke klanten en bieden een ander ontwerp en een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden. De instapprijzen liggen echter aanzienlijk hoger, en daarom doen we geen algemene aanbeveling voor Lenovo ThinkCentres.

GOEDE KEUZE

Acer Aspire C27-962

Adviesprijs

999,-

84.196 andere kochten dit product

De Acer Aspire C27-962 I3530 NL is een All-in-One desktop die geschikt is voor als je graag met allerlei programma’s aan de slag wil. Maak een presentatie, download de nieuwe aflevering van je favoriete serie of speur het internet af. Bewaar alles op de 512 GB SSD, die je pc in 15 seconden opstart. Waar je ook mee bezig bent, door het IPS paneel zie je ware kleuren op je scherm. Het renderen van een film of een afbeelding gaat sneller door de MX 130 videokaart. En je applicaties zijn binnen een paar seconden gebruiksklaar. Omdat de computer in het beeldscherm is verwerkt en je een muis en toetsenbord meegeleverd krijgt, ga je na het uitpakken meteen met je nieuwe aanwinst aan de slag.

Bekijk prijs bij bol.com Bekijk prijs bij amazon Bekijk prijs bij coolblue

Van een all-in-on PC wordt vaak verwacht dat het alles is voor elk lid van het huishouden, van een opdrachttool voor de kinderen tot een foto-videobewerkingshulpmiddel dat elk vreemd werkproject voor mama of papa aankan. De Acer Aspire C27-962 controleert de meeste van deze vakjes zonder duur te zijn, zoals de 2020 Apple iMac of de Microsoft Surface 2.

Met zijn 27-inch levert hij een van de beste all-in-one pc’s voor de prijs, en biedt hij krachtige verwerking en algemene mogelijkheden voor onder de duizend euro. Hoewel het misschien niet voldoet aan de eetlust van uw kinderen voor serieus gamen, maar het zal gewoon mooi alles zijn, met inbegrip van een eersteklas ontwerp dat er geweldig uitziet op elk oppervlak.

Net als de Acer Aspire C24-865 heeft de nieuwe C27 een gestroomlijnd en aantrekkelijk ontwerp voor een all-in-one, met een zwart-en-zilver kleurenschema dat er geweldig uitziet. De C27 meet 24,21 x 0,27 x 17,72 inch en is daarmee ongeveer even groot als de 27-inch HP 27-dp0170 AIO (17,28 x 6,02 x 0,61), ondanks het slanke profiel van de HP.

De Acer C27 is ook draagbaar met een gewicht van 14,82 pond en een zeer dunne rand rond het beeldscherm. De computers in de iMac van Apple hebben een van de breedste randvoorwaarden die beschikbaar zijn op een all-in-one. De constructie laat een beetje te wensen over, aangezien het grootste deel van de zilverkleurige bekleding van plastic is in plaats van het aluminium dat u op zoiets als een iMac aantreft.

Hier lijkt het enige externe metalen onderdeel de montagebeugel van de stand te zijn. De Aspire AIO wordt bevestigd aan een standaard met een Y-vormige basis, die aan de achterkant wordt vastgehaakt om een behoorlijke verticale hoekverstelling te bieden. Voor de horizontale verstelling moet u echter de hele machine verplaatsen, en het apparaat heeft geen verticale verstelling – u moet de PC op iets anders plaatsen, zoals een stapel boeken.

De poortselectie is acceptabel, maar niet geweldig. Aan de achterkant van het paneel bevinden zich twee USB 2.0-poorten, twee USB 3.2-poorten, HDMI, Ethernet RJ-45 en audioaansluitingen. Er is geen USB Type-C, geen DisplayPort en DisplayPort.

Acer biedt alleen poorten voor basis desktop randapparatuur, maar het is niet goed voor veel andere zaken. Aan de binnenkant krijgt u dual-band 802.11ac draadloos, Gigabit Ethernet en Bluetooth 4.2 voor draadloze verbindingen.

In het pakket is een draadloze muis en toetsenbord gebundeld. Het krijgt ook een geïntegreerde 1.0 MP HD-camera op de bovenste rand, iets wat ontbrak op de Acer Aspire C24 die we vorig jaar hebben gereviewed.

Het 27-inch scherm is een full HD IPS model zonder touch, maar het is zo goed als iedereen zou verwachten voor een betaalbare all-in-one. Het heeft een matte afwerking die de schittering van de nabijgelegen lichten en ramen vermindert. De matte afwerking van het scherm, de heldere achtergrondverlichting en de IPS-technologie (in-plane switching) maken het scherm prachtig, bieden brede kijkhoeken en verminderen de schittering van het omgevingslicht.

Naast het ontbreken van de 4K-optie, zelfs tegen hogere prijzen, kan het ontbreken van een aanraakscherm bij de meeste aspirant-bezitters niet goed uitpakken. Hoewel we niet op beide functies hebben geanticipeerd bij deze prijsklasse, zou een hogere prijsconfiguratie in ieder geval beter zijn.

Het opnemen van twee ingebouwde luidsprekers is zeer welkom, maar ze kunnen niet tippen aan de geluidskwaliteit van de Apple iMac. Er zijn geen lage tonen, een blikkerige high-end die doet denken aan oude, goedkope laptops, en ook de midrange is niet geweldig. Als u denkt aan het gebruik van de Aspire C27-962voor muziek of media, zult u moeten investeren in een aantal externe luidsprekers.

De Acer Aspire C27 die we aan het beoordelen zijn (de C27-962) is uitgerust met een 10e generatie Intel Core i5-1035G1 processor, 12GB RAM, 512GB solid-state drive (SSD) opslag en een speciale NVIDIA GeForce MX130 grafische kaart. Het is een goede combinatie die regelmatig 20 browsertabbladen open kan houden, terwijl u een tekstdocument typt terwijl u een full-HD video op YouTube streamt, en dat alles zonder merkbare vertraging.

De nieuwe quad-core Core i5-1035G1 zal de komende maanden steeds populairder worden, omdat het iets meer kracht levert dan zijn voorganger van vorig jaar. Het levert een grotere impuls aan de rekenkracht voor de juiste werktoepassingen, waardoor het meer reden is om de chip te gebruiken in sommige van de nieuwste productieve laptops.

De Core i5-aangedreven Acer levert dus voldoende benchmarkvermogen voor dagelijks gebruik op papier – en het gebruik van de Aspire C27 in echte toepassingen is niets minder dan bevredigend. De speciale grafische kaart is ook een welkome aanvulling op de gangbare geïntegreerde Intel HD-graphics, omdat het u in staat stelt om een aantal eenvoudige grafische taken en games uit te voeren, maar u zult elders moeten zoeken naar een echt gaming AIO-bureaublad.

De Acer Aspire C27 biedt een vrij robuuste desktopervaring voor veel minder dan zijn naaste concurrenten. De 10e generatie Intel Core i5-processor in deze machine concurreert met alle systemen, behalve met de duurste, die we hebben gezien, en de koppeling met een speciale grafische kaart, veel opslagruimte en een hoog presterend geheugen. De middelgrote luidsprekers en het ontbreken van een touchscreen belemmeren de zaken een beetje, vooral als u hoop had op een touchscreen.

Maar voor een huishoudsysteem dat voor alles kan worden gebruikt, van het uitvoeren van eenvoudige schoolpapieren tot het bewerken van homefilms, belooft de Aspire C27 onder de meeste omstandigheden uitstekende prestaties. Combineer dit met de betaalbare prijs, het heldere 27-inch scherm en het stijlvolle ontwerp, en de Acer Aspire C27-962 vervangt de oudere Acer Aspire C24 als onze favoriete voordelige all-in-one.

LUXE KEUZE

Apple iMac 27

Adviesprijs

2199,-

151.456 andere kochten dit product

Met Apple iMac 27″ (2020) 16GB/1TB Intel Core i7 bewerk je vloeiend foto’s en video’s tot in de kleinste details. Je mist geen detail van je ontwerpen dankzij de 5120 x 2880 resolutie van het 27″ 5K Retina beeldscherm. Bovendien zie je altijd de juiste kleuren verschijnen op het beeldscherm dankzij de P3 kleurweergave. Zo weet je zeker dat jouw foto’s en video’s er ook echt zo uitzien als jij op het beeldscherm ziet. Zware grafische programma’s draaien zonder haperingen dankzij de snelle Intel Core i7 processor en 16 gigabyte werkgeheugen. De AMD Radeon Pro 5500 XT videokaart zorgt ervoor dat jouw videoprojecten sneller gerenderd zijn. Op de 1 terabyte SSD bewaar je al jouw bestanden, video’s en foto’s.

Bekijk prijs bij bol.com Bekijk prijs bij amazon Bekijk prijs bij coolblue

 Duur, maar goed: De nieuwe 27-inch iMac is chique genoeg voor de woonkamer en overtuigt met een geweldig display en hoge snelheid – zelfs soepel spelwerk. Het frisse nanotextuurdisplay kost een flinke meerprijs, maar voorkomt op betrouwbare wijze vervelende reflecties zonder noemenswaardige compromissen in beeldkwaliteit. De apparatuur is nogal mager ondanks de forse prijs, en Apple is bijzonder terughoudend wat betreft de opslag. 

Ook al lijkt het op het eerste gezicht op de modellen van de laatste jaren: Er is veel veranderd in de 2020-versie van de iMac, in ieder geval in de 27-inch editie. 

De grootste van de drie modellen werd op de proef gesteld. Een Core i7 (Core i7-10700K uit de Comet-Lake serie, genaamd “10th Generation” van Apple en Intel) met acht processing cores en 3,8 gigahertz (GHz) kloksnelheid zorgt voor een enorm hoge werksnelheid. De iMac is aanzienlijk sneller dan de MacBooks van Apple. Alleen de top-of-the-line MacBook Pro 16-inch hield in sommige snelheidsmetingen stand. Een grafische chip van AMD (Radeon Pro 5500 XT) is verantwoordelijk voor meer snelheid in spellen. Games met een gereduceerde resolutie lopen soepel op het scherm: In Full HD (1920×1080 pixels) was het gemiddeld 66 frames per seconde. Er is nog meer vermogen beschikbaar voor de gebruikelijke flinke toeslag: De tien-core Core i9-10850K processor kost bijvoorbeeld iets minder dan 490 euro, de supersnelle Radeon Pro 5700 XT grafische chip kost ongeveer 600 euro. De nieuwe processoren zitten op een nieuw moederbord en worden geleverd met de T2 add-on chip van Apple. Dit zit in alle Apple computers sinds het model 2018 van de Mac mini en zorgt voor beeld, geluid en beveiliging. In de nieuwe iMac worden bijvoorbeeld de gegevens op de SSD gecodeerd en wordt het beeld van de ingebouwde webcam verbeterd met soortgelijke technieken als in de iPhone.

Het 27-inch scherm van de iMac blijft werken met een resolutie van 5120×2880 pixels, waardoor het scherm extreem scherp is. Tot nu toe heeft het display altijd een glanzend oppervlak gehad. Dit zorgde voor een extreem contrasterend beeld met sterke kleuren, maar ook voor heldere reflecties: Ramen of lampen waren helaas vaak erg zichtbaar op de iMac. Tegen een meerprijs (609 euro) kan het display worden besteld met een nano-oppervlak – tot nu toe was dit alleen beschikbaar voor de peperdure professionele display, Apple Pro Display XDR. Er wordt geen folie gebruikt, zoals bij matte schermen meestal het geval is, maar een speciale opruwing van het oppervlak. Het voordeel van de nieuwe technologie: het vermindert vervelende reflecties zeer sterk – zelfs lampen die direct op het display schijnen reflecteren nauwelijks (voorbeeld foto hieronder). Tegelijkertijd is het beeld bijna net zo goed als de geteste glanzende versie van de iMac. Alleen in directe vergelijking is de weergave iets briljanter. Een nieuwe functie die beide schermvarianten hebben: De iMac kan de kleurweergave aanpassen aan het omgevingslicht – dit wordt “True Tone” genoemd.

Oudere iMac-modellen werden geleverd met een harde schijf of een SSD/harde schijf-combinatie genaamd “Fusion Drive”. De 2020 iMac daarentegen heeft standaard een SSD aan boord, maar een vrij kleine. Zelfs de top-of-the-line variant wordt alleen geleverd met een 512 gigabyte (GB) SSD. Als u meer nodig hebt, moet u er een bestellen bij aankoop – tot 8 terabytes zijn mogelijk. Helaas is upgraden niet mogelijk. Het werkgeheugen is ook klein (8 GB). Het bevindt zich echter achter een kleine klep en kan later worden uitgebreid tot een maximum van 128 GB.

Duur, maar goed: De nieuwe 27-inch iMac (testscore 2.2) is chique genoeg voor de woonkamer en overtuigt met een geweldige weergave en hoge snelheid – zelfs soepel spelwerk. Het frisse nanotextuur display kost een flinke premie, maar voorkomt op betrouwbare wijze vervelende reflecties zonder noemenswaardige concessies te doen aan de beeldkwaliteit. De apparatuur is nogal mager ondanks de forse prijs, en Apple is bijzonder terughoudend wat betreft de opslag.

(Visited 3.262 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *