Sennheiser Momentum True Wireless

Adviesprijs

269,-

blank

6.315 andere kochten dit product

De Sennheiser Momentum True Wireless is iets voor jou wanneer je waarde hecht aan geluidskwaliteit. Deze bluetooth oordopjes zijn volledig draadloos, waardoor je geen last van kabels in je nek of langs je lichaam hebt. Dankzij het bluetooth profiel aptX stream je muziek in hoge kwaliteit. Je neemt telefoongesprekken aan met je stem dankzij de voice control functie. Download de Sennheiser Smart Control app en pas de muziek via een equalizer aan naar eigen smaak. Wanneer de accu leeg is, bevestig je de doppen in de oplaadcase. Zo voorzie je de accu met 8 extra luisteruren en kom je nooit zonder muziek te zitten.

bekijk prijs bij bol.com bekijk prijs bij coolblue
blank

“Gewoon perfect geluid.”

Het zijn heerlijke oordoppen, beetje aan de dure kant maar ik vind ze het waard. De functie dat je over de muziek heen hoort wat er om je heen gebeurd is super handig op de fiets.

Semmy Groenen

Sennheiser Momentum True Wireless

Krachtige en comfortabele hoofdtelefoon met hoge prestaties

De pluspunten

Comfortabel, uitstekend geluid, betrouwbare draadloze verbinding, werkt zeer goed in de handsfreemodus, USB-C lader-box, geluid instelbaar via de toepassing, een transparantie-modus.

De minpunten

Duurder, iets groter dan de Jabra Elite 65t, is het assortiment niet zo goed als op andere concurrerende modellen, de tactiele besturing zal niet iedereen tevreden stellen.

Samenvatting

Sennheiser Momentum True Wireless zijn de beste volledig draadloze hoofdtelefoons die we tot nu toe hebben getest.  Maar je moet er een prijs op zetten.

Op dit moment zijn er slechts een paar 100% draadloze hoofdtelefoons die het kopen waard zijn en Sennheiser Momentum True Wireless is er één van. Met 299 euro zijn ze duurder dan de AirPods van Apple, Jabra Elite 65t, Elite Active 65t en Bose SoundSport Free.

Maar ze klinken beter dan deze modellen, met een betere bas en een helderder en gedetailleerder geluid. Ze bieden ook zeer goede prestaties voor telefoongesprekken en zijn comfortabel om te dragen, hoewel ze groter en prominenter zijn dan de Jabra.

De hoofdtelefoons hebben geen fysieke knoppen en zijn uitgerust met een aanraakbedieningssysteem dat goed werkt als je eenmaal weet hoe je het moet gebruiken. Het is een goed idee om de tutorial te raadplegen over de Sennheiser Smart Control voor Android en iOS applicatie, die u de verschillende stappen laat zien om het afspelen, het volume, de gesprekken en de toegang tot de voice assistant van uw smartphone te beheren. U kunt ook de equalizer en een transparantiemodus aanpassen die omgevingsgeluiden binnenlaat en licht versterkt. Er is ook een automatische pauzefunctie die de muziek onderbreekt wanneer een van de hoofdtelefoons wordt verwijderd.

De autonomie is 4 uur. Dit is iets minder dan de concurrerende modellen van Apple en Jabra die voor 5 uur worden gegeven. Net als zij wordt Momentum True Wireless geleverd met een oplaadbox die twee extra kosten met zich meebrengt. Een ander positief punt is dat de koffer werkt in USB-C en dat de hoofdtelefoon Bluetooth 5.0 compatibel is.

Naadloze aansluiting

We hebben twee weken lang de Sennheiser-hoofdtelefoon getest, vooral in de straten van New York City, waar de veelheid aan draadloze signalen die zich in apparaten kunnen mengen bekend is. Maar we hebben slechts minimale verbindingsverliezen geleden. De draadloze verbinding is solide, net zo goed als die van de AirPods en Jabras.

Uiteindelijk onderscheidt deze hoofdtelefoon zich van de concurrentie door zijn geluidskwaliteit. Zoals alle geluidsgeïsoleerde in-ear hoofdtelefoons is het essentieel om een strakke pasvorm te krijgen om de basprestaties te maximaliseren. Hoewel ze niet ontworpen zijn voor sportief gebruik, hebben we ze in de sportschool gebruikt voor lichte training. Sommige mensen kunnen ermee rennen zonder uit hun oren te vallen. We kunnen echter niet zeggen hoe ze in de loop der tijd het zweet zullen weerstaan.

Naar u luisteren

De klankbalans van het standaard geluidsprofiel is vrij goed en het is meteen duidelijk dat ze een opener en gedetailleerder geluid hebben, met een preciezere en vlezige bas dan de Jabra en AirPods. Ze klinken ook beter dan de SoundSport Free van Bose, die een goede bas levert, maar minder goed gedefinieerd dan de Sennheiser.

Dit is het soort geluid dat u van een hoogwaardige headset verwacht. En dit is de eerste volledig draadloze hoofdtelefoon die we hebben getest en die niet ten koste lijkt te gaan van de geluidskwaliteit in ruil voor deze totale vrijheid.

De Jabra’s hebben ook een goed geluid, maar ze zijn niet op dat niveau. Afgezien van de geluidskwaliteit, spelen ze voor de rest op gelijke voet met de Sennheisers. Ze zijn ook bestand tegen transpiratie en hebben een iets langere autonomie. Maar als u op zoek bent naar draadloze hoofdtelefoons die klinken als hoogwaardige hoofdtelefoons, dan is Momentum True Wireless het beste wat u nu kunt doen. We kijken uit naar de replica van Jabra, Sony en misschien Apple volgend jaar.

[ux_products type=”row” cat=”190″ products=”4″ offset=”10px” order=”asc”]
(Visited 379 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *