Microsoft Surface Pro 6

Adviesprijs

919,-

blank

10.005 andere kochten dit product

Met de Microsoft Surface Pro 6 haal jij een laptop én tablet in huis waarmee je op verschillende manieren aan de slag gaat met jouw werkzaamheden. Krabbel een aantekening met je vingers op het touchscreen tijdens een vergadering, of schaf een magnetisch typecover toetsenbord aan voor het betere typwerk. De laptop draait op Windows 10 Home, de meest recente versie van Windows. Daarom download jij alle nieuwe updates. Houdt fel licht jou uit je slaap? De Surface Pro 6 heeft een lichtsensor, waarmee de felheid van het scherm zich automatisch aanpast aanpast aan de omgeving. Op die manier gebruik jij de Surface ook ‘s-avonds zonder problemen.

bekijk prijs bij bol.com bekijk prijs bij coolblue
blank

“Perfecte combinatie tablet/laptop”

Super makkelijk mee te nemen. Door z’n laag gewicht heb je niet het gevoel een pc bij je te hebben.

Tim Breukel

Microsoft Surface Pro 6

Zelfde ontwerp en meer vermogen

De pluspunten

Aanzienlijke prestatiewinst met de nieuwe Intel quad-core 8e generatie processoren, nieuwe matzwarte kleuroptie, draaibare standaard en toetsenbord zijn nog steeds de beste onder de Windows-tablets.

De minpunten

Het toetsenbord en de stylus worden nog steeds apart verkocht, de minimale evolutie, afgezien van de processoren en de nieuwe matzwarte afwerking.

Samenvatting

Hoewel de nieuwe Surface Pro (6e generatie) geen radicale ontwerpwijzigingen met zich meebrengt, biedt de nieuwe Surface Pro (6e generatie) een aanzienlijke prestatiewinst, waardoor het een levensvatbaar alternatief is voor een laptop.

In de loop der jaren en iteraties heeft Microsoft Surface Pro zich gevestigd als het benchmarkontwerp voor hybride Windows-tablets. Maar als gevolg daarvan is het veranderen van dit ontwerp van het ene jaar op het andere een moeilijke oefening en de veranderingen die zijn aangebracht in de laatste versies van de Surface Pro zijn bijna niet waarneembaar geweest, zowel wat betreft het ontwerp als de prestaties.

De nieuwe Surface Pro 6 handhaaft in ieder geval van buitenaf deze conservatieve trend. Afgezien van een nieuwe matzwarte optie, verandert het totale ontwerp niet. Het scherm is nog steeds omlijst met dikke randen, het apparaat is nog steeds niet erg praktisch om op de knieën te gebruiken en het verbindingssysteem staat nog steeds in een minimale servicemodus en biedt zelfs geen USB-C aan.

Maar tegelijkertijd heeft de Surface Pro nog steeds de beste standaard die we ooit op een tablet hebben gezien en is het 12,3-inch 3:2-scherm ideaal voor het lezen van en werken aan documenten. Het toetsenbord is ook het beste in zijn klasse. Maar het wordt nog steeds verkocht als optie (150 euro voor het basismodel, 180 euro voor de Signature afwerking). De Surface Pen is een van de beste tekentools voor PC-gebruikers buiten een Wacom-configuratie op pro-niveau. Het is 110 euro meer op de rekening, maar het werkt met alle producten uit het Surface assortiment.

Zo krachtig als een hoogwaardige laptop 

De Surface Pro 6 die we hebben getest, was uitgerust met een Intel Core i5-8250U processor met 8 GB RAM en 256 GB SSD. De overgang naar de 8e generatie Intel-chips en dual-core processors naar quad-core processors resulteert in een enorme prestatiewinst. We hebben nooit de indruk gehad dat het de vorige Surface Pro modellen aan snelheid ontbrak, maar de nieuwe modellen kunnen nu op zichzelf staan met elke luxe laptop.

Het bereik verbetert ook aanzienlijk, 90 minuten langer dan bij de Surface Pro 5. De oppervlakte van de Surface Pro 5 wordt hierdoor aanzienlijk verbeterd. We passeren de 10 uur gebruiksbalk, wat meer dan genoeg is voor een hele dag in de nomadische modus.

Tenzij u vastbesloten bent om een 2-in-1 te kopen met een 360-graden scharnier zoals Lenovo Yoga, met een toetsenbord dat zich achter het scherm vouwt, blijft Surface Pro het beste ontwerp om van laptop naar tablet te gaan. Het kiezen van de juiste hybride stijl voor u zal afhangen van uw belangrijkste behoefte. De Surface is een fulltime tablet en een parttime laptop, terwijl yogasystemen fulltime laptops en parttime tablets zijn.

Conclusie

Ook al is deze nieuwe versie van Surface Pro nauwelijks vernieuwd qua design en functionaliteit, het blijft onze referentie hybride Windows tablet. En de prestatiewinst is bijzonder indrukwekkend. Het belangrijkste om in gedachten te houden is de investering die u langs de 1.000 euro zal krijgen als u kiest voor het toetsenbord en de stylus, die twee belangrijke accessoires zijn, zelfs essentieel in het geval van het toetsenbord.

[ux_products type=”row” cat=”202″ products=”4″ offset=”10px” order=”asc”]
(Visited 395 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *